Fast Action Local Care

Lagerstatus: Ikke på lager

Serum-sæt til bumser 
Dag- og nat-behandling til problematisk uren hud. Sættet supplerer den øvrige hudpleje ved at reducere "bumser på vej" . Den udtørrer komedomer og bumser og øger hudens modstandsdygtighed.

 

Detaljer

10 + 40 ml

Dag-Gél: (lille mørk flaske)

Anvendelse:
Påføres lokalt på bumserne om morgenen. Kan også anvendes til små sår og til pleje efter tatovering.

Aktive ingredienser:
Patenteret kompleks Sepcontrol, mimosa ekstrakt og Cinnamomi, salicylsyre, mælkesyre og glycolsyre, ekstrakt af oregano, vitamin B5, bisabol, chitosan, salvieolie 

Nat-emulsion: (stor lys flaske)

Anvendelse:
Omrystes før brug. Påføres lokalt på bumserne om aftenen eller blandes i dagcremen om morgenen.

Aktive ingredienser:
Troldnød ekstrakt, echinacea, salvie, timian, zinkoxid, lavendel, timian, allantoin.

Sættet er en del af serien HisHers Fast Action, som er særligt velegnet til uren hud / problemhud. Alle produkterne bygger på princippet om at hjælpe huden til balance, så den selv løser problemerne. Tal med din Magiray hudplejekonsulent, hvis du har brug for råd og hjælp. 

Magirays naturlige hudplejemidler er ikke medicin. De fleste vil opleve markante forbedringer i takt med, at huden kommer i balance. Fedtet hud og bumser er imidlertid kompliceret. Det har ofte relation til ubalancer andre steder i kroppen, som resultat af stress, kost, hormonale ændringer pga af pupertet, graviditet og meget andet.

Som supplement til den øvrige hudpleje kan Local Care-sættet benyttes til enkelte generende bumser. Sættet er ikke tænkt som behandling ved mere omfattende udbrud af Acne. Svær acne kan give anledning til varige ar-dannelser. Ved udbrud af egentlig Acne Vulgaris, hvor forbedret hudpleje ikke er tilstrækkelig, kan medicinsk behandling være relevant. Her anbefales det at konsultere en hudlæge.

Magirays hudpleje har alene til formål at forbedre hudens naturlige balance og dermed mindske hudproblemer. Den har derfor ingen negativ effekt på en eventuel medicinsk behandling.

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris Nej
Special Price From Date Nej
Special Price To Date Nej
Størrelse Nej