MicroPeel Enzyme Complex

Lagerstatus: På lager

To-trins peeling-system 


Micropeel skrubbecreme - MicroPeel Scrub mask
Micropeel pudder - MicroPeel Powder
Effektivt system til grundig rensning, afgiftning og eksfoliering af huden. Virker samtidig udglattende på hudens overflade. Forener enzym- og mekanisk peeling og indeholder 1,5 % BHA (betahydroxysyre) og mælkesyre.


Leveres kun til professionel brug.

 

Detaljer

125 ml flaske og 100ml dåse

Hudtyper:
Alle

Virkning:

  • Udglatter ujævn hud med synlige porer og hyperkeratose
  • Opfrisker slap moden hud og giver den en ungdommelig udstråling
  • Forbereder huden til manuel dybderens
  • Anbefales desuden som ”fridags”-peeling til øjeblikkelig forbedring af hudens udseende
  • Egner sig til sensitiv hud og hud med couperose

Trin 1:
Skrubbecremen, som indeholder polerende mikropartikler, blødgør og renser huden og porerne og fjerner de døde hudceller. Gør huden jævn og ensartet.

Trin 2:
Det koncentrerede pudder, som er sammensat af enzymer og udtræk af tørrede urter, aktiveres umiddelbart på hudens overflade, når det blandes med Skrubbecremen, og stimulerer dermed hudens fornyelse og stofskifte.

Aktive ingredienser:

Micropeel skrubbecreme: salicylsyre, mælkesyre, slibende mikropartikler, udtræk af vejbred, kamille, morgenfrue, mælkebøtte og tusindfryd; allantoin, E-vitamin, B5-vitamin, dødehavsmineraler.

Micropeel pudder: Papain, bromelain, proteaser, brilliantpulver, pulverekstrakter af aloe, grøn te, citron, ingefær, aromatisk grapefrugtolie, salt og mineraler fra Det Døde Hav.

Bemærkninger:
Peelingens virkningsgrad kan reguleres med mængden af det aktiverende Pudder. Pudderet kan med fordel bruges sammen med en række andre produkter, idet det øger deres virkning (Systemet Tredobbelt Virkning, Lightofin og andre). Skrubbecremen kan bruges alene til at blødgøre porerne inden rensning og kan anvendes som en maske under film.

Anvendelse:
Bland 3-5 ml creme med en lille smule pudder (1 g), påfør blandingen på huden med let masserende bevægelser. Lad det virke 3-5 minutter, og vask grundigt af med vand.

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris Nej
Special Price From Date Nej
Special Price To Date Nej
Størrelse Nej