Magiray

HjulkroneOm Magiray

Magiray kombinerer tradition og naturlighed med moderne videnskab. Produkterne er bygget op om naturlige plante­ekstrakter som i generationer har været kendt for deres helende virkning for kroppen - kombineret med naturvidenskabens nyeste resultater om hud og planters bioaktive virkninger.

Magirays hudpleje hjælper huden til at komme i naturlig balance og dermed selv løse mange af de hudproblemer, som et moderne liv giver.

Magiray har mange produkter, som kan kombineres på et utal af måder, afhængig af hudens behov. Derfor anbefales, at du får rådgivning af din forhandler / hudplejekonsulent, så du får de produkter, som netop du har brug for.

Du kan købe produkterne direkte hos din forhandler ved at henvende dig enten telefonisk eller ved personligt møde, men du kan også vælge at købe produkterne online på Magiray.dk. Her køber du ikke direkte af din forhandler, men handler med Magiray.dk. Du er dog stadig knyttet til din fysiske forhandler / hudplejekonsulent, som du kan søge råd hos omkring hudpleje.

Magiray har både en professionel serie til kosmetologer og andre, som har har brug for hudplejemidler til professionel brug samt et stort sortiment af produkter til privat brug.

Oplever du problemer med levering, beskadigede produkter, betaling eller lignende ved netbestilling, er det dog Magiray.dk som har ansvaret. Du er velkommen til at henvende dig til Magiray.dk

Magiray.dk
Borgen Skincare ApS
Agerbæksvej 7B
8240 Risskov

tlf. (+45) 50 982 682 / (+45) 22 33 14 94