Queen's Jelly

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskyttende gél med Gelé Royal 
Vandfri koncentreret gél-serum. Lægger et beskyttende lag ovenpå huden, som holder på fugt, mindsker irritationer og gør huden glat og smidig. Velegnet til at beskytte mod kulde eller særligt udsat eller sart hud. Udglatter også hudens fine linjer og forebygger nye. Høj koncentration af aktive ingredienser, heriblandt bidronninge-gelé (også kaldet Gelé Royal eller biodronningeføde) og Retinol.


Egnet til situationer, hvor huden er særlig udsat. For eksempel på skituren for at beskytte mod kulde i ansigtet, før badning - eller i forbindelse med forkølelse, for forebygge rød og øm næse.


Det beskyttende lag bevares i lang tid - og forsvinder ikke ved almindelig vask.

 

Detaljer

ski-pige30 ml

Anvendelse:
Queens Jelly påføres i et tyndt lag på de områder, man ønsker at beskytte for eksempel ved frostvejr om vinterenEgnet til situationer, hvor huden er særlig udsat - for eksempel i forbindelse med forkølelse, for at mindske risikoen for rød og øm næse.

Den egner sig også til at udglatte, fx rynker og tør hud.

Man behøver kun bruge små mængder ad gangen og géleen er derfor meget økonomisk i brug.

Den kan føles lidt fedtet - næsten karamel-agtig - i starten, men den danner hurtigt et udglattende lag, som ikke fedter.

Hvis den benyttes sammen med creme, skal cremen smøres under Queens Jelly.

Velegnet til læber og øjenomgivelserne. Kan med fordel anvendes ovenpå Phyto-EssenceEdele Bio-serum eller Quatro Gel 

Alternativ:
Ved særlig sart og ødelagt hud kan salven Myrrha Balsam være et relevant alternativ. Den lægger også et beskyttende lag ovenpå huden - men har herudover en helende og beroligende virkning. 

Aktive ingredienser:
Bidronningegelé, retinol (vitamin A), hvedekimolie, panthenol (vitamin B5), vitamin E, azulen.

Bidronninge-gelé / Gelée Royal (på engelsk Royal Jelly) er en betegnelse for den føde, som arbejder-bierne fodrer de små bi-larver med i et bistade. Den er meget næringsrig, og når en bidronning skal udvikles, får den udvalgte larve særligt rigelige mængder af Gelé Royal, som får den til at udvikle sig til at blive en kønsmoden bidronning - heraf tilnavnet bidronningeføde. Gelé Royal har i årtusinder været kendt for sine særlige egenskaber for blandt andet huden. Gelé Royal benyttes også indenfor visse typer helsekost, hvor den ofte indtages i form af kapsler el. lign.

Ingredienser (INCI)
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Panthenol, Bisabolol, Royal jelly extract, Safflower, Linoleic Acid, Wheat germ oil , Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, Guaiazulene, Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3 –cyclohexene, Carboxaldehyde

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris Nej
Special Price From Date Nej
Special Price To Date Nej
Størrelse Nej